Davčno svetovanje in računovodske storitve

Taxa d.o.o.

O nas

Svetovanja,

ki presegajo pričakovanja


Taxa je eno od vodilnih podjetij na področju davčnega svetovanja in računovodskih storitev na Primorskem. Že vse od leta 1990 s kakovostnim, strokovno in vestno opravljenim delom gradi zaupanje in povečuje zadovoljstvo vsako leto številčnejših strank.

Taxa ni le podjetje, je kolektiv zanesljivih in marljivih ljudi. Pred več kot tremi desetletji sta podjetje ustanovila Mitja in Valentina Premrl. S svojimi ideali, strokovnim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in predvsem izjemnim občutkom za sočloveka sta v Taxi skupaj s sodelavci ustvarila neprecenljivo kulturo iskanja najboljših rešitev za stranke. Vodenje podjetja sta že prenesla na mlajšo generacijo. Meta Premrl, današnja direktorica podjetja, nadaljuje uspešno delo svojih staršev, ohranja visoke standarde kakovosti storitev in skrbi za nadaljnji poslovni razvoj.

Zaradi trajne usmerjenosti podjetja v uspešno zadovoljevanje potreb strank je podjetje v preteklih desetletjih nenehno razvijalo nove storitve in poslovna orodja. Bilo je eno prvih podjetij v svoji branži, ki je strankam ponudilo digitalne storitve. Spletni portal Spletna Taxa, ki deluje od leta 2012, tako strankam omogoča še hitrejše in bolj učinkovito pridobivanje koristnih informacij za nemoteno delovanje njihovih podjetji.