Novi začetki

Najprej, ker pravijo, da še vedno ni prepozno, naj vam voščimo srečno, zdravo in uspešno leto 2013.

Taxa d.o.o. je v leto 2013 vstopila s polno paro, polna novih idej in projektov.

Odločili smo se za prenovo spletne strani. Stran nudi vse osnovne informacije o poslovanju podjetja, kontakte in tudi aktualne novice o dogajanju v podjetju, ki jih bomo redno ažurirali.

Največja novost v novem letu pa je odprtje poslovne enote v Kopru. Vse znanje in izkušnje podjetja so tako na voljo tudi na obali. Z novimi pristopi k delu s strankami bomo poskušali približati naše znanje celotni obalno-kraški regiji. Poslovalnico v Kopru vodi izkušena računovodkinja Bruna Jereb, strankam pa so na voljo tudi naši svetovalci.

V prihajajočih mesecih pripravljamo tudi spletni portal, preko katerega bodo stranke lahko, kar iz svoje pisarne ali pa udobnega naslanjača, prišle do nasvetov izkušenih svetovalcev, se informirale o aktualnih temah in preverile kaj se dogaja na področju davkov in računovodstva.

 

Tako, mi delamo pridno kot vedno, komaj čakamo, da zajadramo v zaključne račune, ob enem pa že pripravljamo nove projekte. Vsekakor vam priporočamo, da pozorno spremljate spletno stran za vse najnovejše novice.